Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

27.07.2022.

Datum provjere kandidata po internom oglasu za potrebe - Uprave prihoda i carina - objavljeno dana 27.07.2022. godine

Datum provjere kandidata po internom oglasu za potrebe - Uprave prihoda i carina - objavljeno dana 27.07.2022. godine

Poštovani kandidati, Obavještavamo Vas, da će se provjera znanja, sposobnosti, kompetencija i vještina kandidata koji ispunjavaju uslove internog oglasa, koji je Uprava za kadrove, dana 23.06.2022. godine, objavila za potrebe Uprave prihoda i carina, za radno mjesto: samostalni/a savjetnik/ica I - Područna jedinica Budva - Filijala za pružanje usluga poreskim obaveznicima i registraciju, održati dana 26. avgusta 2022. godine (petak), sa početkom u 09:00 h, u prostorijama Uprave za kadrove.uzkuzk

Aktuelnosti

28.07.2022.

Javni poziv za pohađanje obuke i polaganje ispita za sticanje sertifikata računovođe u javnom sektoru - 2022

Ministarstvo finansija obajvljuje javni poziv za pohađanje Programa obuke i polaganje ispita za sticanje sertifikata računovođe u javnom sektoru, koji ima za cilj da na održiv način doprinese izgradnji i jačanju kapaciteta u oblasti računovodstva u javnom sektoru. Program obuke za računovođu u javnom sektoru obuhvata teorijsku obuku iz oblasti računovodstva u javnom sektoru koja sadrži sljedeće predmete: 1) Osnovi nacionalnog zakonodavstva; 2) Finansijsko računovodstvo; 3) Upravljačko računovodstvo.

više...
12.07.2022.

Obavještenje o rezultatima provjere znanja i vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta

Uprava za kadrove je sprovela pisanu i usmenu provjeru znanja i vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta, 07. i 11. jula 2022. godine za polaznike trećeg ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta.

više...
07.07.2022.

Državna revizorska institucija izvršila reviziju-Povećana efikasnost i ažurnost upravljanja Centralnom kadrovskom evidencijom

Na osnovu sprovedenog postupka revizije za period prve polovine ove godine, a u pogledu nove Centralne kadrovske evidencije (CKE) Državna revizorska institucija je utvrdila da je povećana efikasnost u radu državnih organa u odnosu na prethodnu CKE, omogućavanjem digitalizacije procesa za upravljanje ljudskim resursima.

više...
07.07.2022.

Javni poziv za polaznike petog ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove organizuje peti ciklus Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima.

više...
01.07.2022.

Organizacija završne provjere znanja i vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta

Uprava za kadrove organizuje prvi termin završne provjere znanja i vještina za obavljanje poslova menadžera integriteta, 7. jula 2022. godine, u 12.30h u Sali za testiranje Uprave za kadrove (pisani dio) i 11. jula 2022. godine, u 10.00h u Multimedijalnoj sali Uprave za kadrove (usmeni dio).

više...