Manja slova Veća slova RSS
>

21.12.2017.

PREZENTACIJA PROGRAMA OBRAZOVANJA ZA STICANJE KLJUČNIH VJEŠTINA ZA UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA

Datum objave: 22.12.2017 09:00 | Autor: UZK

Ispis Štampaj stranicu


PREZENTACIJA PROGRAMA OBRAZOVANJA ZA STICANJE KLJUČNIH VJEŠTINA ZA UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA
Uprava za kadrove – Asocijacija menadžera CG

Uprava za kadrove i Asocijacija menadžera CG su, 21. decembra 2017. godine u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove, organizovale prezentaciju Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima, predstavnicima privatnog sektora.
Cilj organizovanja ove prezentacije bio je predstavljanje sadržine programa obrazovanja potencijalnim predavačima, koji bi svojim znanjem i iskustvom doprinijeti kvalitetnoj realizaciji programa.
Prisutne su pozdravili direktorica Uprave za kadrove, g-dja Svetlana Vukovic; predsjednik Asocijacije menadžera CG g-din Budimir Raičković; pomoćnica direktorice Uprave za kadrove, g-dja Jadranka Đurković i član izvršnog odbora Asocijacije menadžera, g-din Veliša Stamatović, ukazujući na značaj razvoja u oblasti ljudskih resursa u Crnoj Gori kao i doprinos ove dvije institucije tom procesu.
Sadržinu Programa i procedure za njegovu realizaciju, predstavila je načelnica Odsjeka za planiranje i razvoj stručnog usavršavanja, g-đa Blaženka Dabanović.
Ovo je prvi, akreditovani program ove vrste u Crnoj Gori i ima za cilj da kroz obrazovanje zaposlenih, poboljša kako performanse organizacije tako i promjene u specifičnim znanjima, vještinama i sposobnostima zaposlenih, kako u javnom tako i u privatnom sektoru. Program je koncipiran po modulima i sadrži 26 tema u trajanju od 264 časa (www.uzk.gov.me).
Napominjemo da je Uprava za kadrove, 23. oktobra 2017. godine, objavila Javni poziv za predavača/ispitivača u sredstvima javnog informisanja i na portalu E uprave. Rok za prijavu do 15. januara 2018. godine.