Manja slova Veća slova RSS
>

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PREDAVAČE/ISPITIVAČE

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PREDAVAČE/ISPITIVAČE
Datum objave: 10.11.2017 06:31 | Autor: UZK

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Uključite se u realizaciju Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima. Budite predavač Uprave za kadrove.

Uprava za kadrove je, 24. oktobra 2017. godine, na sajtu i u dnevnom listu „Pobjeda“ objavila Javni poziv za predavače na „PROGRAMU OBRAZOVANJA ZA STICANJE KLJUČNIH VJEŠTINA ZA UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA“.
Program ima za cilj, da kroz obrazovanje zaposlenih, poboljša kako performanse organizacije, tako i promjene u specifičnim znanjima, vještinama i sposobnostima, zaposlenih, kako u javnom tako i u privatnom sektoru
Na duže staze, postoji nada da će samo ona lica koja posjeduju kompetencije prepoznate kroz ovaj program biti angažovana na radna mjesta u čijem opisu je upravljanje ljudskim resursima. Kratkoročno i srednjoročno gledano, ovaj program će pružiti priliku da se razvije grupa kvalifikovanih menadžera za upravljanje ljudskim resursima u Crnoj Gori.
Iz tog razloga, uputili smo javni poziv svim zainteresovanim licima, profesorima Univerziteta, državnim i lokalnim službenicima kao i svima onima koji posjeduju znanja iz određenih oblasti i vještine potrebne predavaču/ispitivaču, da se prijave za učešće u postupku odabira predavača/ispitivača za realizaciju obuka iz akreditovanog „Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima“.

Prijavljivanje se vrši preko portala eUprave (www.euprava.me).

Detaljnije informacije, možete pogledati ovdje.

KONTAKT:
Sonja Vojinović, Sektor za obuku i razvoj kadrova, Uprava za kadrove; kontakt tel: 069 302 965; sonja.vojinovic@uzk.co.me.
Bojana Šćepanović, Sektor za obuku i razvoj kadrova, Uprava za kadrove; kontakt tel: 063 231 038; bojana.scepanovic@uzk.co.me