Manja slova Veća slova RSS
uzkuzk
>

Obuka na temu: "Omogućavanje rasta privatnog sektora i privlačenja stranih direktnih investicija"

Datum objave: 11.10.2017 09:55 | Autor: UZK

Ispis Štampaj stranicu


Stalna misija Singapura u Ujedinjenim Nacijama i Vlada Singapura, uputili su poziv za učešće jednog učesnika iz Crne Gore, na seminaru pod nazivom: Singapore’s journey: Enabling private sector growth and attracting FDI. Seminar će se održati u  Singapuru od 27. novembra do 01. decembra.

Rok za prijave je 12. oktobar 2017. godine.

Troškove učešća, smještaja, ishrane, lokalnog transporta i zdravstvenog osiguranja pokriva organizator, dok troškove povratne avio karte pokriva učesnik ili institucija koja šalje polaznike.

Predloženi kandidat treba da ispunjava sljedeće uslove:

- da je predložen u ime Vlade Crne Gore / Ministarstva,

- da je član visoko-rukovodnog kadra i uključen u promociju privatnog sektora, privlačenje stranih direktnih investicija i razvoj malih i srednjih preduzeća,

- da odlično govori i piše na engleskom jeziku, koji je radni jezik obuke,

- da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Više informacija o ovoj obuci kao i obavezan prijavni formular možete naći na adresi: https://www.scp.gov.sg/content/scp/apply_now/eligibility.html .

Potrebnu dokumentaciju i aplikaciju, uz propratni akt za dalje prosljeđivanje organizatoru, potrebno je dostaviti Diplomatskoj akademiji (putem Arhive Ministarstva vanjskih poslova, Bulevar Stanka Dragojevića 2, 81 000 Podgorica).