Manja slova Veća slova RSS
>

JAVNI POZIV za učešće u programu stručnog osposobljavanja

Datum objave: 28.09.2017 14:20 | Autor: Tatjana Marković

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 5 Zakona o stručnom osposobljavanju lica sa stečenim visokim obrazovanjem ("Sl. list Crne Gore", br. 38/12), i čl. 3 stav 1 i člana 4 Pravilnika o načinu objavljivanja javnog poziva, postupku i kriterijumima za stručno osposobljavanje ("Sl. list Crne Gore", br. 46/12) Uprava za kadrove, raspisuje:

 

 

JAVNI POZIV

za učešće u programu stručnog osposobljavanja

 

Prijave za učešće u Programu stručnog osposobljavanja, državni organi - institucije nadležne za poslove obrazovanja, zdravstva, policije, vojske i kulture, privredna društva u većinskom državnom vlasništvu kao i javne službe čiji je osnivač opština, advokatske kancelarije, notari, izvršitelji, turističke organizacije, političke partije podnose Upravi za kadrove.


Navedene institucije prijave za učešće u Programu stručnog osposobljavanja podnose na obrascu broj 1 (objavljenom na web sajtu www.uzk.gov.me) od 15. septembra do 16. oktobra 2017. godine.

 

Nakon podnešene prijave Upravi za kadrove, prijave se podnose i preko portala elektronske uprave – portal eUprave, koji se nalazi na adresi www.euprava.me. Uputstvo za podnošenje prijave preko portala eUprave se nalazi na portalu eUprave.

 

Elektronski servis za podnošenje Prijave poslodavaca za učešće u Programu stručnog osposobljavanja na portalu eUprave www.euprava.me biće dostupan u periodu od 15. septembra do 16. oktobra 2017. godine.

 

 

Za dodatne informacije:

 

Telefon broj: 202-291 i 202-290