Manja slova Veća slova RSSVijesti

20.04.2018.

Održana konferencija "Izazovi u susret primjene novog Zakona o drzavnim sluzbenicima i namjestenicima"

Održana konferencija "Izazovi u susret primjene novog Zakona o drzavnim sluzbenicima i namjestenicima" Održana konferencija "Izazovi u susret primjene novog Zakona o državnim službenicima i namještenicima" Uprava za kadrove je u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, a uz podršku Hanns Seidel Fondacije, organizovala dvodnevnu konferenciju na temu "Izazovi u susret primjene novog Zakona o državnim službenicima i namještenicima" koja se održala 18-19. aprila 2018. godine u Hotelu "Splendid" u Bečićima.

20.04.2018.

Podizanje nivoa svijesti o upotrebi elektronskih servisa

Danas, 20.04.2018.godine, s početkom u 10h, Uprava za kadrove u saradnji sa Ministarstvom javne uprave realizuje drugo po redu predavanja na temu “Podizanje nivoa svijesti o upotrebi elektronskih servisa” . Predavanje se održava u prostorijama Uprave za kadrove.

17.04.2018.

Istraživanje u cilju prikupljanja podataka za izradu informacije o zastupljenosti manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica

U skladu sa Programom rada Ministarstva za ljudska i manjinska prava za 2018. godinu i Akcionim planom za Poglavlje 23. ‚‚Pravosuđe i temeljna prava‚‚ Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i Uprava za kadrove sprovode istraživanje u cilju prikupljanja podataka za izradu Informacije o zastupljenosti manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica u državnim organima, organima državne uprave, službama Predsjednika Crne Gore, Skupštine Crne Gore, Vlade Crne Gore, sudovima, državnom tužilaštvu i organima lokalne samouprave.

12.04.2018.

Konferencija „Izazovi u susret primjene novog Zakona o državnim službenicima i namještenicima“ 18. – 19. april 2018. godine, Hotel „Splendid“ – Bečići

Uprava za kadrove u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, uz finansijsku podršku Hanns Seidel Fondacije, organizuju konferenciju „Izazovi u susret primjene novog Zakona o državnim službenicima i namještenicima“ koja će se održati 18. i 19. aprila 2018. godine u Hotelu „Splendid“- Bečići.

11.04.2018.

Selekcioni dan

Dana 11. i 12. aprila 2018. godine u prostorijama Uprave za kadrove održava se prvi Selekcioni dan druge faze selekcije predavača za Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima.

02.04.2018.

STATISTIKA PRAVOSUĐA

U Upravi za kadrove su u periodu od 21. do 29. marta uspješno realizovana četiri jednodnevna seminara na temu Statistički proces prikupljana i analize podataka u pravosuđu.

26.03.2018.

“Podizanje nivoa svijesti o upotrebi elektronskih servisa”

“Podizanje nivoa svijesti o upotrebi elektronskih servisa”

Uprava za kadrove je u saradnji sa Ministarstvom javne uprave otpočela realizaciju predavanja na temu “Podizanje nivoa svijesti o upotrebi elektronskih servisa” . Prvo predavanje je održano 20.03.2018. godine u Upravi za kadrove. U uvodnom dijelu govorile su Jadranka Đurković, pomoćnica direktorice Uprave za kadrove i Milica Janković, generalna direktorica Direktorata za elektronsku upravu i informatičku bezbjednost Ministarstva javne uprave.

26.03.2018.

Održana konferencija na temu "Engleski jezik i profesionalne vještine u javnoj upravi Crne Gore"

Održana konferencija na temu "Engleski jezik i profesionalne vještine u javnoj upravi Crne Gore"

Dana 23.03.2018. godine održana je konferencija na temu "Engleski jezik i profesionalne vještine u javnoj upravi Crne Gore" koju su zajedno organizovali Uprava za kadrove, Ministarstvo javne uprave , Britanska ambasada u Podgorici kao i Britanski savjet u Crnoj Gori. Na konferenciji su uvodna izlaganja imali: direktorica Uprave za kadrove g-đa Svetlana Vukovic, ministarka javne uprave g-đa Suzana Pribilović, britanska ambasadorka g-đa Alison Kemp kao i direktorica Britanskog savjeta g-đa Vanja Madžgalj.

21.03.2018.

Posjeta učesnika programa Šema EU za mlade profesionalce Upravi za kadrove

Posjeta učesnika programa Šema EU za mlade profesionalce Upravi za kadrove

Dana 20.03.2018 godine predstavnici regionalnog projekta Šema EU za mlade profesionalce Zapadnog Balkana u sastavu: Edguit Qatja iz Albanije, Adnan Tatar iz Bosne i Hercegovine, Sofija Milenković iz Srbije i Oliver Cvetanovski iz Makedonije posjetili su Upravu za kadrove.

20.03.2018.

NAJAVA DVIJE RADIONICE O NOVOM MODELU FINANSIRANJA PROJEKATA I PROGRAMA NVO

Uprava za kadrove uz podršku projekta Delegacije Evropske unije u Cmoj Gori „Tehnička podrška razvoju institucionalnih mehanizama saradnje Vlade i NVO u Crnoj Gori", a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave/Nacionalnom kancelarijom za saradnju sa nevladinim organizacijama, organizuje dvije jednodnevne radionice na temu: „Novi model finansiranja projekata i programa NVO u 2018. godini, koje će se održati 22. i 23. marta 2018. qodine u Hotelu Centre Ville u Podqorici.