Manja slova Veća slova RSSVijesti

23.10.2018.

JAVNI POZIV STRUČNIM LICIMA I ISTAKNUTIM STRUČNJACIMA ZA UČEŠĆE U RADU KOMISIJE ZA PROVJERU ZNANJA SPOSOBNOSTI, KOMPETENCIJA I VJEŠTINA I KOMISIJE ZA PROVJERU KOMPETENCIJA, ZNANJA I SPOSOBNOSTI

UPRAVA ZA KADROVE Objavljuje JAVNI POZIV STRUČNIM LICIMA I ISTAKNUTIM STRUČNJACIMA ZA UČEŠĆE U RADU KOMISIJE ZA PROVJERU ZNANJA SPOSOBNOSTI, KOMPETENCIJA I VJEŠTINA I KOMISIJE ZA PROVJERU KOMPETENCIJA, ZNANJA I SPOSOBNOSTI U skladu sa Zakonom o državnim službenicima i namještenicima (Sl.list Crne Gore, br. 02/18) i Uredbom o kriterijumima i bližem načinu sprovođenja provjere znanja, sposobnosti, kompetencija i vještina za rad u državnim organima ( Sl.list Crne Gore, br. 50/18), Uprava za kadrove objavljuje javni poziv za izbor stručnih lica u odgovarajućoj oblasti rada i istaknutih stručnjaka u odgovorajućoj oblasti rada, radi sačinjavanja liste stručnih lica, odnosno istaknutih stručnjaka koji će biti članovi Komisije za provjeru znanja, sposobnosti, kompetencija i vještina, odnosno Komisije za provjeru komptencija, znanja i sposobnosti.

19.10.2018.

Javni poziv za trenere za pripremu realizacije programa „Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta”

Pozivaju se državni i službenici lokalnih samouprava, profesori univerziteta, predstavnici nevladinog sektora, kao i sva zainteresovana lica koja posjeduju znanja i vještine potrebne za predavača, da se prijave za učešće na treningu za trenere iz oblasti finansiranja projekata i programa NVO iz državnog budžeta...

18.10.2018.

Program Obuke za sertifikaciju treće generacije računovođa u javnom sektoru (PACT 3) u Crnoj Gori

U Upravi za kadrove je 17. 10. 2018. godine, održana svečana ceremonija otvaranja Programa Obuke za sertifikaciju treće generacije računovođa u javnom sektoru (PACT 3) u Crnoj Gori“...

03.10.2018.

Realizovana obuka na temu „Postupak zapošljavanja„

Uprava za kadrove u saradnji sa Francuskom školom za državnu upravu ENA-om kao i sa Francuskim institutom za javnu upravu uspješno je realizovala dvodnevnu obuku na temu Postupak zapošljavanja za lokalne službenike.

01.10.2018.

Ceremonija otvaranja Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika iz oblasti strategijskog planiranja

Ceremonijom svečanog otvaranja 01.oktobra 2018 godine sa početkom u 09 sati, počela je realizacija drugog akreditovanog Programa obrazovanja za strucno usavrsavanje sluzbenika iz oblasti strategijskog planiranja.

28.09.2018.

Najava Ceremonije otvaranja Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika za strategijsko planiranje

Najava Ceremonije otvaranja Programa obrazovanja za stručno usavršavanje državnih službenika za strategijsko planiranje Dana 1.10.2018 u prostorijama Uprave za kadrove biće održana svečana ceremonija otvaranja ...

28.09.2018.

Najava obuke "Postupak zapošljavanja za lokalne službenike"

Najava obuke „Postupak zapošljavanja„ Uprava za kadrove u saradnji sa Francuskom školom za državnu upravu ENA-om kao i sa Francuskim institutom za javnu upravu organizuje dvodnevnu obuku na temu Postupak zapošljavanja za lokalne službenike.

25.09.2018.

Javni poziv za učešće na treningu za trenere iz oblasti konsultovanja javnosti u procesima izrade javnih politika

Uprava za kadrove je objavila JAVNI POZIV za sve državne službenike i službenike lokalnih samouprava, profesore univerziteta, predstavnike nevladinog sektora, kao i sva zainteresovana lica koja posjeduju znanja i vještine potrebne za predavača, da se prijave za učešće na treningu za trenere iz oblasti konsultovanja javnosti u procesima izrade javnih politika.

20.09.2018.

Trening trenera - Okvir kompetencija i njegova primjena u procesu zapošljavanja

Dana 20. i 21. septembra, Uprava za kadrove organizuje Trening trenera - Okvir kompetencija i njegova primjena u procesu zapošljavanja. Trening je namijenjen zaposlenima u Upravi za kadrove.

18.09.2018.

Javni konkurs za potrebe Ministarstva javne uprave

Uprava za kadrove, dana 18.07.2018.godine objavila je javni konkurs za potrebe Ministarstva javne uprave, za radna mjesta predsjednik/ica Disciplinske komisije i član/ica Disciplinske komisije.