Manja slova Veća slova RSSVijesti

20.02.2018.

Studijska posjeta predstavnika Uprave za kadrove Sjevernoj Irskoj-Belfastu

U periodu od 12. do 17. februara 2018. godine delegacija Uprave za kadrove je boravila u studijskoj posjeti Sjevernoj Irskoj–Belfastu. Posjeta je organizovana kao rezultat dugogodišnje saradnje Uprave za kadrove i NICO projekta(Projekat finansiran od stane Britanske ambasade). Delegacija Uprave za kadrove je bila u sastavu: direktorica Uprave za kadrove g-đa Svetlana Vuković, pomoćnica direktorice g-đa Jadranka Đurković, pomoćnik direktorice g-din Đuro Nikač, načelnica u Sektoru za obuku g-đa Leonora Dedivanović kao i samostalna savjetnica I g-đa Tatjana Vukčević. Posjeta je imala za cilj profesionalizaciju i depolitizaciju crnogorske državne uprave u cilju jačanja administativnih kapaciteta a sve kroz razmjenu iskustava i prakse sa državnim sektorom Sjeverne Irske.

29.01.2018.

Seminar „Ekonomska diplomatija: balansiranje između ekonomskih nacionalnih interesa i vanjskih odnosa", Beč

U organizaciji Međunarodne organizacije za frankofoniju (OIF) Diplomatska akademija u Beču realizovaće regionalni seminar pod nazivom „Ekonomska diplomatija: balansiranje između ekonomskih nacionalnih interesa i vanjskih odnosa“, u periodu od 12-16. marta 2018. Program sadrži predavanja o različitim dimenzijama ekonomske diplomatije, sa osvrtom na praktični dio i upotrebu francuskog jezika na formalnim sastancima i kroz multilateralne pregovore.

15.01.2018.

OBAVJEŠTENJE

Rok za prijavu predavača/ispitivača za Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima je istekao.

29.12.2017.

Nacionalna škola za administraciju (ENA) i Francuska ambasada nudi program seminara - CISAP 2018

Kao svake godine, Nacionalna škola za administraciju (ENA) i Francuska ambasada nudi program seminara (od jedne do tri sedmice) u Francuskoj, za obuku crnogorskih službenika državne uprave.

22.12.2017.

PREZENTACIJA PROGRAMA OBRAZOVANJA ZA STICANJE KLJUČNIH VJEŠTINA ZA UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA

Uprava za kadrove i Asocijacija menadžera CG su, 21. decembra 2017. godine u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove, organizovale prezentaciju Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima, predstavnicima privatnog sektora. Cilj organizovanja ove prezentacije bio je predstavljanje sadržine programa obrazovanja potencijalnim predavačima, koji bi svojim znanjem i iskustvom doprinijeti kvalitetnoj realizaciji programa.

21.12.2017.

Posjeta delegacije južne Koreje

Dana 22.12.2017 godine sa početkom u 09:30 h u prostorijama Uprave za kadrove bice održana radionica sa predstavnicima Instituta za ljudske resurse iz južne Koreje

01.12.2017.

OBAVJEŠTENJE

OBAVJEŠTENJE

Rok za prijavu predavača/ispitivača za Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima se produžava do 15. januara 2018. godine.

27.11.2017.

Trening trenera iz oblasti antidiskriminacije

Trening trenera iz oblasti antidiskriminacije

Uprava za kadrove u saradnji Ministarstvom za ljudska i manjinska prava kao i sa HELP organizacijom organizuje nastavak Trening trenera iz oblasti antidiskriminacije dana 28 i 29 novembra 2017 godine u hotelu Palas u Petrovcu