Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  

29.01.2018.

Датум провјере способности - Министарства финансија – Пореске управе - постављено 29.01.2018

Датум провјере способности - Министарства финансија – Пореске управе - постављено 29.01.2018

Поштовани кандидати, Обавјештавамо вас, да ће се поступак обавезне провјере способности по јавном огласу који је Управа за кадрове, дана 29.11.2017. године објавила за потребе Министарства финансија- Пореске управе за радна мјеста: Самостални/а савјетник/ица ИИ у Сектору за људске ресурсе, Одсјек за развој људских ресурса, Самостални/а савјетник/ица ИИИ у Сектору за људске ресурсе, Одсјек за развој људских ресурса, Група за мјерење учинка запослених, Самостални/а савјетник/ица ИИИ у Сектору за људске ресурсе, Одсјек за праћење стручног усавршавања, одржати дана 09.02.2018. године (петак) у 08:00х, у просторијама Управе за кадрове.Актуелности

20.02.2018.

Студијска посјета представника Управе за кадрове Сјеверној Ирској-Белфасту

У периоду од 12. до 17. фебруара 2018. године делегација Управе за кадрове је боравила у студијској посјети Сјеверној Ирској–Белфасту. Посјета је организована као резултат дугогодишње сарадње Управе за кадрове и НИЦО пројекта(Пројекат финансиран од стане Британске амбасаде). Делегација Управе за кадрове је била у саставу: директорица Управе за кадрове г-ђа Светлана Вуковић, помоћница директорице г-ђа Јадранка Ђурковић, помоћник директорице г-дин Ђуро Никач, начелница у Сектору за обуку г-ђа Леонора Дедивановић као и самостална савјетница И г-ђа Татјана Вукчевић. Посјета је имала за циљ професионализацију и деполитизацију црногорске државне управе у циљу јачања администативних капацитета а све кроз размјену искустава и праксе са државним сектором Сјеверне Ирске.

више...
29.01.2018.

Семинар „Економска дипломатија: балансирање између економских националних интереса и вањских односа", Беч

У организацији Међународне организације за франкофонију (ОИФ) Дипломатска академија у Бечу реализоваће регионални семинар под називом „Економска дипломатија: балансирање између економских националних интереса и вањских односа“, у периоду од 12-16. марта 2018. Програм садржи предавања о различитим димензијама економске дипломатије, са освртом на практични дио и употребу француског језика на формалним састанцима и кроз мултилатералне преговоре.

више...
15.01.2018.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Рок за пријаву предавача/испитивача за Програм образовања за стицање кључних вјештина за управљање људским ресурсима је истекао.

више...
29.12.2017.

Национална школа за администрацију (ЕНА) и Француска амбасада нуди програм семинара - ЦИСАП 2018

Као сваке године, Национална школа за администрацију (ЕНА) и Француска амбасада нуди програм семинара (од једне до три седмице) у Француској, за обуку црногорских службеника државне управе.

више...
22.12.2017.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОГРАМА ОБРАЗОВАЊА ЗА СТИЦАЊЕ КЉУЧНИХ ВЈЕШТИНА ЗА УПРАВЉАЊЕ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА

Управа за кадрове и Асоцијација менаџера ЦГ су, 21. децембра 2017. године у мултимедијалној сали Управе за кадрове, организовале презентацију Програма образовања за стицање кључних вјештина за управљање људским ресурсима, представницима приватног сектора. Циљ организовања ове презентације био је представљање садржине програма образовања потенцијалним предавачима, који би својим знањем и искуством допринијети квалитетној реализацији програма.

више...