Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

29.01.2018.

Datum provjere sposobnosti - Ministarstva finansija – Poreske uprave - postavljeno 29.01.2018

Datum provjere sposobnosti - Ministarstva finansija – Poreske uprave - postavljeno 29.01.2018

Poštovani kandidati, Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po javnom oglasu koji je Uprava za kadrove, dana 29.11.2017. godine objavila za potrebe Ministarstva finansija- Poreske uprave za radna mjesta: Samostalni/a savjetnik/ica II u Sektoru za ljudske resurse, Odsjek za razvoj ljudskih resursa, Samostalni/a savjetnik/ica III u Sektoru za ljudske resurse, Odsjek za razvoj ljudskih resursa, Grupa za mjerenje učinka zaposlenih, Samostalni/a savjetnik/ica III u Sektoru za ljudske resurse, Odsjek za praćenje stručnog usavršavanja, održati dana 09.02.2018. godine (petak) u 08:00h, u prostorijama Uprave za kadrove.Aktuelnosti

20.02.2018.

Studijska posjeta predstavnika Uprave za kadrove Sjevernoj Irskoj-Belfastu

U periodu od 12. do 17. februara 2018. godine delegacija Uprave za kadrove je boravila u studijskoj posjeti Sjevernoj Irskoj–Belfastu. Posjeta je organizovana kao rezultat dugogodišnje saradnje Uprave za kadrove i NICO projekta(Projekat finansiran od stane Britanske ambasade). Delegacija Uprave za kadrove je bila u sastavu: direktorica Uprave za kadrove g-đa Svetlana Vuković, pomoćnica direktorice g-đa Jadranka Đurković, pomoćnik direktorice g-din Đuro Nikač, načelnica u Sektoru za obuku g-đa Leonora Dedivanović kao i samostalna savjetnica I g-đa Tatjana Vukčević. Posjeta je imala za cilj profesionalizaciju i depolitizaciju crnogorske državne uprave u cilju jačanja administativnih kapaciteta a sve kroz razmjenu iskustava i prakse sa državnim sektorom Sjeverne Irske.

više...
29.01.2018.

Seminar „Ekonomska diplomatija: balansiranje između ekonomskih nacionalnih interesa i vanjskih odnosa", Beč

U organizaciji Međunarodne organizacije za frankofoniju (OIF) Diplomatska akademija u Beču realizovaće regionalni seminar pod nazivom „Ekonomska diplomatija: balansiranje između ekonomskih nacionalnih interesa i vanjskih odnosa“, u periodu od 12-16. marta 2018. Program sadrži predavanja o različitim dimenzijama ekonomske diplomatije, sa osvrtom na praktični dio i upotrebu francuskog jezika na formalnim sastancima i kroz multilateralne pregovore.

više...
15.01.2018.

OBAVJEŠTENJE

Rok za prijavu predavača/ispitivača za Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima je istekao.

više...
29.12.2017.

Nacionalna škola za administraciju (ENA) i Francuska ambasada nudi program seminara - CISAP 2018

Kao svake godine, Nacionalna škola za administraciju (ENA) i Francuska ambasada nudi program seminara (od jedne do tri sedmice) u Francuskoj, za obuku crnogorskih službenika državne uprave.

više...
22.12.2017.

PREZENTACIJA PROGRAMA OBRAZOVANJA ZA STICANJE KLJUČNIH VJEŠTINA ZA UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA

Uprava za kadrove i Asocijacija menadžera CG su, 21. decembra 2017. godine u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove, organizovale prezentaciju Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima, predstavnicima privatnog sektora. Cilj organizovanja ove prezentacije bio je predstavljanje sadržine programa obrazovanja potencijalnim predavačima, koji bi svojim znanjem i iskustvom doprinijeti kvalitetnoj realizaciji programa.

više...