Manja slova Veća slova RSS

Aktuelnosti

12.12.2018.

Sporazum o saradnji Uprave za kadrove i Privredne komore Crne Gore

Sporazum o saradnji Uprave za kadrove i Privredne komore Crne Gore

Direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković i Predsjednik Privredne komore Crne Gore Vlastimir Golubović potpisali su Sporazum o saradnji dvije institucije 10. decembra 2018. Godine. Dokument definiše uspostavljanje saradnje u oblastima upravljanja ljudskim resursima, realizacije obuka i stručnog osposobljavanja i usavršavanja, prenosa znanja, iskustava i najbolje prakse, kao i rješavanje drugih pitanja.

više...
11.12.2018.

Odgađanje održavanja seminara "Ocjenjivanje državnih službenika i namještenika"

Seminar na temu "Ocjenjivanje državnih službenika i namještenika" neće se održati u planiranom terminu za 12. decembar 2018. godine.

više...
04.12.2018.

Svečano otvaranje početka Twinning projekta “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi u Crnoj Gori"

Uprava za kadrove, Ministarstvo javne uprave, HAUS - Finski Institut za javno upravljanje i Ministarstvo uprave Republike Hrvatske, organizovali su svečano otvaranje Twinning projekta “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi” finansiranog u sklopu IPA programa Evropske unije za Crnu Goru, koje je održano 03. decembra 2018. sa početkom u 11:00h u Hotelu Hilton (Sala “Princeza Jelena”) u Podgorici.

više...
30.11.2018.

Svečano otvaranje Twinning projekta “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi u Crnoj Gori"

Svečano otvaranje Twinning projekta “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi u Crnoj Gori"

Uprava za kadrove, Ministarstvo javne uprave, HAUS - Finski Institut za javno upravljanje i Ministarstvo uprave Republike Hrvatske, organizuju svečano otvaranje Twinning projekta “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi” finansiranog u sklopu IPA programa Evropske unije za Crnu Goru, koje će se održati 03. decembra 2018. sa početkom u 11:00h u Hotelu Hilton (Sala “Princeza Jelena”) u Podgorici.

više...
30.11.2018.

Konferencija „Catalyst for Economic Integration'' Beč 27 - 29 novembar

Konferencija „Catalyst for Economic Integration

U Beču 27/28/29 novembra 2018 godine, održana je konferencija ministara finansija „Catalyst for Economic Integration“ u organizaciji Svjetske banke – CFRRR, pod pokroviteljstvom Austrijskog predsjedavanja EU.

više...