Manja slova Veća slova RSS

Aktuelnosti

10.07.2018.

Sastanak Mreže za upravljanje ljudskim resursima

U ponedjeljak, 09. jula 2018. godine sa početkom u 10:00h u prostorijama Uprave za kadrove (Multimedijalna sala) u Podgorici, održan je sastanak Mreže za upravljanje ljudskim resursima. Sastanku je prisustvovalo 60 članova Mreže sa nacionalnog i lokalnog nivoa. Tema sastanka je bila "Primjena novog Zakona o državnim službenicima i namještenicima i Zakona o lokalnoj samoupravi".

više...
29.06.2018.

Javni poziv za polaznike za prvi akreditovani Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove je objavila javni poziv za polaznike za prvi akreditovani Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima.

više...
29.06.2018.

Seminari za lokalne službenike i namještenike na temu " Službenički sistem u kontekstu novog Zakona o lokalnoj samoupravi i Zakona o državnim službenicima i namještenicima"

Uprava za kadrove će u susret primjene novog Zakona o lokalnoj samoupravi organizovati seminare na temu "Službenički sistem u kontekstu novog Zakona o lokalnoj samoupravi i Zakona o državnim službenicima i namještenicima" koji će se ...

više...
20.06.2018.

U susret primjeni Novog Zakona o državnim službenicima i namještenicima 20. jun 2018. godine u 09:00h

U Upravi za kadrove je 20. juna. sa početkom u 09:00h počeo ciklus obuka za državne službenike i namještenike na temu U susret primjeni novog Zakona o državnim službenicima i namješetenicima.

više...