Manja slova Veća slova RSS

Aktuelnosti

20.03.2019.

Ambasador Republike Finske posjetio Upravu za kadrove 19.marta 2019.godine

Ambasador Republike Finske posjetio Upravu za kadrove 19.marta 2019.godine

Nj.E. Pertti Ikonen, ambasador Republike Finske, posjetio je Upravu za kadrove 19.marta 2019.godine. Sastanku su prisustvovali pomoćnici direktorice : Jadranka Đurković, Milena Purlija i Đuro Nikač , kao i regionalna twinning koordinatorka projekta Ritta Paalanen. Twinning projekat „Podrška upravljanju ljudskim resursima“, finansiran od strane Evropske unije, realizuju eksperti iz Republike Finske i Republike Hrvatske.

više...
19.03.2019.

Realizacija kurseva engleskog jezika

Uprava za kadrove nastavlja sa realizacijom kurseva engleskog jezika namjenjenih državnim službenicima. Zainteresovani službenici kojima je u opisu poslova radnog mjesta ili budućih angažovanja, neophodno jačanje znanja engleskog jezika mogu se prijaviti na obuku isključivo putem Centralne kadrovske evidencije do 28.marta 2019.godine.

više...
19.03.2019.

Radionica „Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta“

Uprava za kadrove, Ministarstvo javne uprave i tim DEU projekta „Tehnička podrška razvoju institucionalnih mehanizama saradnje Vlade i NVO u Crnoj Gori" organizuju jednodnevnu radionicu "„Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta“, koja će se održati 20. marta 2019. godine u hotelu Verde, s početkom u 8h.

više...
18.03.2019.

Održana radionica na temu „Standardi javnog konsultovanja“

Uprava za kadrove i Ministarstvo javne uprave uz podršku tima DEU projekta „Tehnička podrške razvoju institucionalnih mehanizama saradnje Vlade i NVO u Crnoj Gori" organizovali su radionicu na temu „Standardi javnog konsultovanja“, 15. marta 2019. godine u prostorijama Uprave za kadrove.

više...
08.03.2019.

Održan drugi sastanak Upravnog odbora twinning projekta podrške upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi

Održan drugi sastanak Upravnog odbora twinning projekta podrške upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi

Drugi sastanak Upravnog odbora twinning projekta Evropske unije “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi” održan je 7. marta 2019. godine, u prostorijama Uprave za kadrove u Podgorici. Implementacija Twinning projekta, koji se finansira iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) Evropske unije za Crnu Goru, započet je u oktobru 2018. godine. Sastanak Upravnog odbora projekta otvorila je Svetlana Vuković, direktorica Uprave za kadrove i rukovoditeljka projekta iz zemlje korisnice, a Ari Sihvola, rukovodilac projekta iz zemlje članice EU predstavio prvi izvještaj o napretku implementacije projekta.

više...