Manja slova Veća slova RSS

Zakon o slobodi vjeroispovijesti

uzkuzk

Aktuelnosti

23.01.2020.

Otpočeo je treći ciklus Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudksim resursima

Otpočeo je treći ciklus Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudksim resursima

U multimedijalnoj Sali Uprave za kadrove, 22.januara u 9h otpočeo je treći ciklus Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudksim resursima. Direktorica Svetlana Vuković se u uvodnom dijelu obratila polaznicima trećeg ciklusa Programa, osvrćući se na misiju Uprave za kadrove da su ljudi najvažniji resurs i da ulaganjem u ljude možemo da imamo sistem koji može da odgovori svim izazovima.

više...
17.01.2020.

Bilteni - Brošure

Osluškujući potrebe i imajući u vidu savremene tendencije u reformi javne uprave, Uprava za kadrove je napravila još jedan iskorak i objavila svoju prvu brošuru i bilten. Brošura i bilten su rezultat saradnje sa kolegama iz Finske i Hrvatske, kroz Twinning projekat “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnom sektoru u Crnoj Gori”.

više...
17.01.2020.

Najava trećeg ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove počinje sa realizacijom trećeg ciklusa Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima, koji će početi u srijedu, 22.januara 2020.godine u 9h u multimedijalnoj Sali Uprave za kadrove.

više...
31.12.2019.

OBAVJEŠTENJE

POVODOM PREDSTOJEĆIH VJERSKIH PRAZNIKA - BADNJI DAN I BOŽIĆ, UPRAVA ZA KADROVE ĆE U PONEDELJAK 6.JANUARA (BADNJI DAN), UTORAK 7.JANUARA (PRVI DAN BOŽIĆA) I U SRIJEDU 8.JANUARA (DRUGI DAN BOŽIĆA), RADITI SA STRANKAMA U TERMINU OD 10-13 H.

više...
24.12.2019.

JAVNI POZIV za prijavljivanje lica za izbor na Listu lica za vođenje disciplinskog postupka

Na osnovu člana 99 Zakona o državnim službenicima i namještenicima (“Sl.list CG” br. 002/18, 034/19) i člana 3 Pravilnika o načinu i postupku sačinjavanja liste lica za vodjenje disciplinskog postupka za lakšu povredu službene dužnosti državnog službenika i namještenika (“Sl.list CG”, br. 53/18), Uprava za kadrove objavljuje JAVNI POZIV

više...