Manja slova Veća slova RSS

Aktuelnosti

01.08.2018.

Job Opportunity within UNICEF Montenegro - Adolescent Development Officer

UNITED NATIONS CHILDREN’S FUND is seeking applications for the national NoB level post for Adolescent Development Officer (Opened to: Montenegrin Nationals Only).

više...
23.07.2018.

JAVNI POZIV stručnim licima i istaknutim stručnjacima za učešće u radu komisije za provjeru znanja sposobnosti, kompetencija i vještina i komisije za provjeru kompetencija, znanja i sposobnosti

Uprava za kadrove objavljuje javni poziv stručnim licima i istaknutim stručnjacima za učešće u radu komisije za provjeru znanja sposobnosti, kompetencija i vještina i komisije za provjeru kompetencija, znanja i sposobnosti.

više...
19.07.2018.

Međunarodni događaji u Meksiku

U Meksiku će se 5. i 6. septembra 2018. godine, održati 53 međunarodni kongres iz oblasti ljudskih resursa koji će uključiti 120 izlagača.

više...
10.07.2018.

Sastanak Mreže za upravljanje ljudskim resursima

U ponedjeljak, 09. jula 2018. godine sa početkom u 10:00h u prostorijama Uprave za kadrove (Multimedijalna sala) u Podgorici, održan je sastanak Mreže za upravljanje ljudskim resursima. Sastanku je prisustvovalo 60 članova Mreže sa nacionalnog i lokalnog nivoa. Tema sastanka je bila "Primjena novog Zakona o državnim službenicima i namještenicima i Zakona o lokalnoj samoupravi".

više...
29.06.2018.

Javni poziv za polaznike za prvi akreditovani Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove je objavila javni poziv za polaznike za prvi akreditovani Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima.

više...