Manja slova Veća slova RSS
>

Datum provjere sposobnosti - Ministarstva finansija-Poreske uprave - postavljeno 27.12.2017

Datum provjere sposobnosti - Ministarstva finansija-Poreske uprave - postavljeno 27.12.2017
Datum objave: 27.12.2017 12:20 | Autor: UZK

Ispis Štampaj stranicu


Poštovani kandidati,

Obavještavamo vas, da će se postupak obavezne provjere sposobnosti po javnom oglasu br. 02/1-112/17-13145/2 koji je Uprava za kadrove dana 29.11.2017. godine objavila za potrebe Ministarstva finansija-Poreske uprave za radna mjesta Samostalni/a savjetnik/ica III u Područnoj jedinici Nikšić, Ekspozitura Plužine, mjesto rada Plužine,Samostalni/a savjetnik/ica III u Područnoj jedinici Nikšić, Ekspozitura Šavnik, mjesto rada Šavnik,Samostalni/a savjetnik/ica III u Područnoj jedinici Berane, Ekspozitura Gusinje, mjesto rada Gusinje i Samostalni/a savjetnik/ica III u Područnoj jedinici Berane, Ekspozitura Petnjica, mjesto rada Petnjica održati dana 22.01.2018. godine (ponedjeljak) od 09:00 h, u prostorijama Uprave za kadrove.

Provjeru sposobnosti vrši Komisija za provjeru sposobnosti i obuhvatiće: pisani test i intervju.

Sadržaj pisanog testa određuje se u zavisnosti od nivoa i kategorije radnog mjesta za koje se sprovodi provjera sposobnosti, kao i specifičnosti poslova koji se vrše u određenom zvanju i sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela.

teorijski dio pisanog testa (odnosi se na provjeru opštih i posebnih znanja i sadrži 25 pitanja na koja kandidat odgovara na način što bira jedan od ponuđenih odgovora);

praktični dio pisanog testa podrazumijeva provjeru sposobnosti kandidata u rješavanju konkretnog zadatka iz opisa poslova radnog mjesta za koje se sprovodi oglas u smislu člana 6 stav 3 Uredbe o načinu obavezne provjere sposobnosti, bližim kriterijumima i načinu ocjenjivanja kandidata za vršenje poslova radnog mjesta u državnom organu (’’Sl.list Crne Gore’’, br. 04/13),Intervju (sprovodi se induvidualno sa svakim kandidatom koji je prethodno, na pisanom testu i na provjeri posebnih vještina, ostvario više od 50 % bodova).

Postupku obavezne provjere sposobnosti mogu pristupiti samo kandidati sa Liste kandidata koji ispunjavaju uslove predmetnog oglasa;

DALIBOR ŠĆEKIĆ

MITAR MILETIĆ

OLGICA MEDENICA

NATAŠA MIĆANOVIĆ

SANDRA IVANKOVIĆ

MARKO TOMČIĆ

ERNA LATIĆ

DIJANA BOŠKOVIĆ PEJOVIĆ

ANDRIJANA RAJKOVIĆ

ALEN ĐURKOVIĆ

JELENA NIKOLIĆ

DANILO RADULOVIĆ

VESNA ŠUŠIĆ

KSENIJA BOŠKOVIĆ

JELENA RASPOPVIĆ

GORAN VULANOVIĆNapominjemo da je neophodno da kandidati, prije početka pisanog testa, u cilju utvrđivanja identiteta, Komisiji daju na uvid ličnu kartu ili drugu ličnu ispravu (sa fotografijom).
Konakt tel:069/543 697