Manja slova Veća slova RSSAktivnosti

10.12.2018.

NA POČETKU: O SEKTORU ZA OBUKU I RAZVOJ KADROVA

Stručno osposobljavanje i usavršavanje kao i razvoj kadrova predstavljaju ključnu kariku u oblasti upravljanja ljudskim resursima i sistemsku funkciju organa za upravljanje kadrovima. Ta uloga, po prirodi posla, pripada Sektoru za obuku i razvoj kadrova, organizacionoj jedinici Uprave za kadrove, koja je od svojih početaka strpljivo gradila sistem kontinuiranog stručnog osposobljavanja i usavršavanja, čime se promijenila dotadašnja praksa da se obuke sprovode na ad hoc način, neuravnoteženo i neujednačeno, od organa do organa. Rad u Sektoru je

04.12.2018.

Svečano otvaranje početka Twinning projekta “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi u Crnoj Gori"

Uprava za kadrove, Ministarstvo javne uprave, HAUS - Finski Institut za javno upravljanje i Ministarstvo uprave Republike Hrvatske, organizovali su svečano otvaranje Twinning projekta “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi” finansiranog u sklopu IPA programa Evropske unije za Crnu Goru, koje je održano 03. decembra 2018. sa početkom u 11:00h u Hotelu Hilton (Sala “Princeza Jelena”) u Podgorici.

29.11.2018.

Seminar ''Metodologija praćenja reforme javne uprave'' planiran za 30. novembar biće odložen.

Seminar ''Metodologija praćenja reforme javne uprave'' planiran za 30. novembar biće odložen zbog nemogućnosti predavača da prisustvuju obuci. Za sve dodatne informacije budite slobodni da kontaktirajte Tijanu Vakirević.

23.11.2018.

ODLAGANJE OBUKE

ODLAGANJE OBUKE Obuka pod nazivom "UNUTRAŠNJA KONTROLA" predviđena za 26.11.2018. godine, biće odložena.

14.11.2018.

ODLAGANJE SEMINARA

Seminar koji je planiran za 19. novembar pod nazivom "PROGRAM OBEZBJEĐENJA I UNAPREĐENJA KVALITETA RADA UNUTRAŠNJE REVIZIJE" će biti odložen.

09.11.2018.

Nove aktivnosti na polju rodne ravnopravnosti i integriteta u javnom sektoru

Direktorica Uprave za kadrove, Svetlana Vuković i pomoćnica direktorice za Sektor za obuku i razvoj kadrova, Jadranka Đurković održali su sastanak sa ekspertima Swein Eriksenom i Rajkom Radevićem u cilju dalje saradnje u okviru projekta: „Jačanje integriteta u javnom sektoru sa naglaskom na sektor bezbjednosti“.

01.11.2018.

Održana trodnevna radionica na temu Izrade projekata

Održana trodnevna radionica na temu Izrade projekata Uprava za kadrove u saradnji sa Francuskom školom za drzavnu upravu ENA-e i Francuskim institutom za javnu upravu, organizovala je trodnevnu radionicu na temu Izrade projekata. Obuka se održala 30, 31 i 1 novembra u prostorijama Uprave za kadrove i prisustvovalo je 15 sluzbenika iz ministarstava koji se bave IPA projektima.

01.11.2018.

Odlaganje obuke OCJENJVANJE DRŽAVNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA

Poštovani, Obavještavam vas da će obuka “Ocjenjivanje državnih službenika i namještenika” koja je planira po kalendaru stručnog osposobljavnja za 06.11.2018 biti odložena za decembar.

29.10.2018.

Odlaganje obuke "Javne nabavke"

Obavještavam vas da će obuka “Javne nabavke” koji je planira po kalendaru stručnog osposobljavnja za 30.10.2018 biti pomjerena za 06.11.2018. zbog nemogućnosti predavača da prisustvuje.

29.10.2018.

Najava radionice „Izrada projekata„

Uprava za kadrove u saradnji sa Francuskom školom za drzavnu upravu ENA-e i Francuskim institutom za javnu upravu organizuje trodnevnu radionicu na temu Izrade projekata.